Hoe werkt het?

Vrijblijvend oriënteren

Door u eerst vrijblijvend te oriënteren op de mogelijkheden die dit project biedt en u vervolgens aan te melden als deelnemer, kunt u gebruik maken van de hulp en de kennis van de adviseurs die kosteloos bij u langskomen. Daarnaast kunt u een bijdrage ontvangen van 40% van de investeringskosten op uw perceel, tot een bedrag van maiximaal € 14.000.


Het project “Verminderen perceelsemissie” biedt u als agrariër in het beheergebied van waterschap Hunze & Aa's (Groningen en Drenthe) de kans om de emissie uw perceel te beperken. Als deelnemer krijgt u kosteloos adviseurs op bezoek die samen met u op zoek gaan naar de juiste en praktische maatregelen op uw perceel. Die maatregelen kunnen in veel gevallen relatief simpel zijn. Bovendien krijgt u een aantrekelijke bijdrage in de kosten. Ook weet u zeker dat u na het treffen van maatregelen voldoet aan de wet- en regelgeving. Een unieke kans om er voor te zorgen dat alles op het eigen perceel op orde is.

De voordelen kort samengevat:

U krijgt gratis advies op maat over wat u op uw eigen perceel kunt doen.

U krijgt een aantrekkelijke bijdrage in de kosten die u maakt om de emissie uw perceel te beperken.

Doorloop de stappen    

Nieuws

Nieuws en belangrijke informatie

We hebben regelmatig belangrijke informatie over projecten en nieuws over ondernemers uit onze provincie.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.