Aantal deelnemers SESW Veenkoloniën Groningen/Westerwolde

Aanmelden kan nog steeds maar subsidie is nog niet zeker

Hoewel het aantal deelnemers langzaam maar zeker het maximum bereikt in de Veenkolonien in Groningen Westerwolde, is het is nog steeds mogelijk om u als deelnemer aan te melden voor Schoon Erf, Schoon Water Hunze en Aa’s Veenkoloniën Drenthe en Groningen (Veenkoloniën en Westerwolde). Investeren kan tot en met het eerste kwartaal van 2022.

U kunt ook mee doen aan bijeenkomsten die we digitaal organiseren. Realiseer u wel dat we in afwachting van de plannen van de huidige deelnemers en de investeringen die zij doen het  subsidiebedrag nog niet voor u kunnen reserveren. Waarschijnlijk zijn er nog wel deelnemers die uiteindelijk niet investeren of niet het hele totaal beschikbare bedrag per deelnemer benutten. Maar dat weten we nog niet zeker. Meld u daarom in ieder geval aan!

Meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@schoonerfschoonwater.nl o.v.v. meedoen SESW Groningen Hunze en Aa’s. Of bel met de helpdesk op via 088 - 888 6655

Geplaatst op: 03 december 2020

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.