Hoe werkt het?

Vrijblijvend orienteren

Door u te orienteren op de mogelijkheden en aan te melden als deelnemer kunt u gebruik maken van de kennis van de adviseurs en ook een (kleine) bijdrage ontvangen in de kosten van investeringen op uw erf. 


Het project “Schoon Erf, Schoon Water Noorderzijlvest Drenthe” biedt zowel akkerbouwers als melkveehouders de kans om deze uitdaging aan te gaan. Deelnemers krijgen (kosteloos) adviseurs op bezoek die samen met u op zoek gaan naar de juiste maatregelen op het erf om erfafspoeling te voorkomen. Die maatregelen kunnen in veel gevallen relatief simpel zijn. Bovendien krijgen deelnemers een (kleine) bijdrage in de kosten. Ook weten deelnemers zeker dat ze na het treffen van maatregelen voldoen aan de wet- en regelgeving. Een unieke kans om er voor te zorgen dat alles op het eigen erf op orde is met betrekking tot erfafspoeling. Hiermee voorkomt u dat u in de toekomst niet voldoet aan de wet- en regelgeving en de maatregelen die daarmee gepaard gaan.

De voordelen nog even samengevat:

U krijgt gratis advies op maat over wat u op uw eigen erf kunt doen om erfafspoeling te voorkomen.

U krijgt een bijdrage in de kosten die u moet maken om uw erf toekomstbestendig te maken.

Doorloop de stappen    

Nieuws

Nieuws en belangrijke informatie

We hebben regelmatig belangrijke informatie over projecten en nieuws over ondernemers uit onze provincie.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.